Jacobs Aqua Demolition
is een onderdeel van
Jacobs Goep

MENU

ONS ADRES

Jacobs Groep
De Pol 1a
7707 PA BALKBRUG
0523 65 81 88
0523 65 84 64
administratie@jacobsgroep.com

gewapend beton slopen

Gewapend beton slopen is een van de werkzaamheden van Jacobs Aqua Demolition. Het slopen van gewapend beton is een specialisten werk waar veel kennis voor nodig is. Gewapend beton kun je op verschillende manieren slopen. Helemaal verwijderen of gedeeltelijk slopen en het beton staal laten zitten voor hergebruik. Wij kunnen met waterdruk het gewapend beton gedeeltelijk slopen zodat het betonijzer onaangetast blijft. Waarna we spuit beton kunnen gebruiken om het gesloopte gedeelte weer als nieuw te laten uitzien.

Gewapend beton slopen met waterdruk.

Het beton slopen met water is een bijna stofvrije methode om gewapend beton te slopen. Door de inzet van onze aquacutter kunnen wij dit voor onze klanten realiseren. Wij zijn in het bezit van alle machines om de klus naar de wens van onze klanten te laten verlopen. Het is voor ons van groot belang dat de klant tevreden is en daarom zullen wij voor elke beton sloopwerk volledig met onze klant overleggen wat de wensen zijn.

Mocht u meer willen weten wat de mogelijkheden zijn om gewapend beton slopen. Neem dan gerust contact met ons op en we zullen bekijken wat de mogelijkheden zijn. En een gepaste oplossing voor u zoeken