nieuws
Home / Betonrot

Betonrot

En term die gebruikt wordt voor bepaalde schade aan gewapend beton is beton rot. Hiermee bedoelt men de schade die aan het beton is door het roesten van het wapening. De wapening van het beton begint te roesten en daardoor zet uit. Waardoor het beton gaat barsten. Dit komt meestal voor als de betonelementen aan het einde van hun levensduur zijn of als de betonnen elementen niet goed zijn ontworpen.

Betonrot herstellen

In alle gevallen van betonrot kan men deze herstellen door het betonrot te saneren. Het verwijderen van de betondelen met betonrot kan op verschillende manieren. Wij kunnen dit voor onze klanten doen.

betonrotHet verwijderen van betonrot kunnen wij met de normale beton sloophamers verwijderen of we kunnen beton slopen met water. (Aqua Demolition) Voor welke aanpak wij kiezen is per opdracht verschillend. En ook hier nemen wij deze beslissing eerst met onze klanten door, zodat wij de wensen van onze klanten in het oog zullen houden. Ook kunnen wij het beton afval ook afvoeren zodat wij het milieu niet zullen belasten.

 

Mocht u meer willen weten over betonrot herstellen dan kunt u contact met ons opnemen

Scroll To Top