Jacobs Aqua Demolition
is een onderdeel van
Jacobs Goep

MENU

ONS ADRES

Jacobs Groep
De Pol 1a
7707 PA BALKBRUG
0523 65 81 88
0523 65 84 64
administratie@jacobsgroep.com

beton slopen

Vandaag te dag is beton slopen specialistenwerk dat door ons wordt uitgevoerd met geavanceerd materiaal en gespecialiseerd personeel. Jacobsa qua demolition is gespecialiseerd in het beton slopen en het slopen van objecten. In overleg met de klant bekijken wij hoe wij het milieu vriendelijks kunnen slopen. En hoe wij het sloop afval kunnen hergebruiken of op een milieu vriendelijke wijze kunnen afvoeren.

Jacobs Aqua demolition heeft een uitstekende reputatie bij haar klanten en dit zowel grote als kleine opdrachtgevers.

beton slopen

kan zowel geheel of gedeeltelijk worden uitgevoerd. Ook het milieu vriendelijk afvoeren van het beton sloop afval kan door ons worden uitgevoerd.

Bij het uitvoeren van het beton slopen en andere sloop werkzaamheden staat de veiligheid van ons personeel en het milieu op de eerste plaats. Wij slopen met de nieuwste technologien waardoor het geluids-, trillingen en stof overlast tot een minimum worden beperkt.

Ook kunnen wij beton slopen met onze Aqua Demolition equipment (beton slopen met waterdruk)waardoor het stof overlast tot het minimum zal worden beperkt.

Wij als Jacobs Aqua Demolition beschikken over betrouwbaar en gespecialiseerd personeel. Door onze jaren lange ervaring en onze goede staat van dienst kunnen wij gerust zeggen dat JacobsAquaDemolition een betrouwbare partner voor al onze klanten is. Hiernaast beschikken wij over verschillende certificaten en daardoor zijn wij ook nog eens een gecertificeerd bedrijf.

Wat voor beton sloop werkzaam heden verrichten wij

Het slopen van residentiële gebouwen
Het slopen van industriële gebouwen
Het slopen van betonconstructies
Het lopen van staalbouw
Het slopen van ondergrondse constructies
Het ontmantelen van gebouwen ten behoeve van hun renovatie

Graag lichten we onze diensten vrijblijvend toe in een persoonlijk gesprek en zoeken we voor u een oplossing op maat. Neem gerust contact op!