nieuws
Home / Beton slopen met waterdruk

Beton slopen met waterdruk

Beton slopen met waterdruk (Aqua demolition) is een precies controleerbaar, snelle en zeer efficiënte methode van beton slopen, die geen schade aan de omgevingsconstructie of het betonstaal zal toebrengen. Beton slopen met waterdruk (hydrodemolition)is voor het eerst ontwikkeld in Europa in de jaren zeventig. Beton slopen met waterdruk is inmiddels een zeer gewaardeerde methode voor het slopen van beton in de hele wereld. voor het eerst ontwikkeld in de jaren zeventig, en sindsdien word deze technologie toegepast bij beton sloop zoals, brug dekken, snelweg viaducten, dammen, industriële betonstructuren, en oppervlaktevoorbereiding in de hele wereld.

Beton slopen met waterdruk

Beton slopen met water (hydrodemolition) heeft vaak de voorkeur dan de conventionele verwijderings-technieken zoals de beton hamer vanwege lagere geluidsniveau. Omdat hydrodemolition geen structurele trillingen veroorzaakt kan een hydrodemolition machine een specifieke diepte van beton verwijderen zonder openingen in de resterende substraat te produceren.

Beton verwijdering uitgevoerd met pneumatische hamers produceert soms barsten in het beton wat nog moet blijven waardoor de sterkte van het beton aangetast zal worden en het levensduur hiervan zal verkorten. Met het slopen van beton met waterdruk kunnen wij precies de diepte en breedte instellen zodat we precies kunnen slopen en geen schade aan het blijvende beton zullen maken. Tegelijkertijd wordt de bewapening gereinigd door de hogedruk van het water en de fijne statistische deeltjes van de afgebroken beton bieden een natte zandstraal dat roest en ago-gelijmde mortel uit de wapening verwijdert.

Beton slopen met waterdruk

Mocht u meer informatie over beton slopen met waterdruk willen hebben of wat de mogelijkheden er zijn waarbij wij u kunnen helpen neem dan gerust contact met ons op zodat wij u van alle informatie kunnen voorzien.

Scroll To Top